Hoofdgerechten Vlees

Boeuf bourguignon “klassieker”

heerlijk zacht gestoofd vlees met groenten en aardappel puree        €. 17,95
 

 

 

Gebakken boerderijeend filet

op parel couscous met een lichte citrus saus         €. 18,95

 

Saltimbocca van kalfs entrecote

een gebakken medaillon in Serranoham en tomatenjus         €. 21,95

 

Land en Water

kalfs entrecote van de grill en gebakken zalm filet

geserveerd met een bearnaisesaus         €. 22,95

 
 

 

 

Entrecôte “Vuurvreter”

gegrilde runderlende met een pittige pepersaus  

(250 gram)       €. 25,75

(350 gram)       €. 29,75

 

 

 

 

 

Tournedos “Madeira”

in boter gebakken biefstuk van de haas geserveerd met een

saus van een vergeten drank  Madeira       €. 27,95

 

 

 

“Red en White”

zacht gebakken varkenshaasmedaillons in combinatie

met een op Japanse wijze gegrilde runderlende       €. 17,95 

 

 

Schnitzel “IJzeren Pot”

gebakken schnitzel met een champignons roomsaus    €.  16,50

 

 

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappelen, friet en sla.

Diverse gerechten van de kaart kunnen we in kinderporties serveren

Websiteinstellingen
Facebook
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg