KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van hert
met truffel mayonnaise, Balsamico uitjes en croutons
11.95 euro
Wildzwijnsham
op ciabattatoast appelstroop, zuurkoolsalade en bramencoulis
9.95 euro
Carpaccio
dun gesneden gemarineerde kalfs en runderlende geserveerd met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, olijven en crôutons
12.95 euro
Carpaccio XL
dun gesneden gemarineerde kalfs en runderlende geserveerd met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, olijven en crôutons
16.95 euro
Zalmtartaar
met creme van avocado en limoen, zoetzure komkommer en Wasabi mayonaise
10.75 euro
Een “Proeverij” (min. 2 personen)
een kennismaking van diverse kleine voorgerechten op één plateau geserveerd (per pers.)
13.95 euro
Geschroeide gepeperde Tonijn
met krokante uitjes, vinaigrette, stukjes tomaat en verse geitenkaas
13.50 euro
Gerookte eendenborst
met parelcouscous salade en dressing van sinaasappel en dragon
11.75 euro

SOEPEN

Duo potage (2 kleine soepjes)
krachtige tomaten wildbouillon en pompoensoep
7.50 euro
Kerriesoep (vegetarisch)
licht gebonden met blokjes appel en bosuitjes
7.50 euro
Tomaten wild bouillon
met paddenstoelen en bieslook
6.50 euro
Uiensoep
met spekjes en een kaas crôuton
6.50 euro

euro

WARME VOORGERECHTEN

Lauw warm gerookte wildzwijnsham
op een ratatouille van bospaddenstoeltjes onder een stolp met rook
11.75 euro
Medaillon van hert
onder een korstje van kruiden en amandel op puree met rodewijnsaus
14.95 euro
Gegratineerde champignons (vegetarisch)
in een romige kruidensaus geserveerd met stokbrood
9.75 euro
Filet mignon
medaillon van ossenhaas op oosterse wijze geserveerd
14.95 euro
Escargots Café de Paris
in kruidenboter, geserveerd met stokbrood
9.75 euro

VISGERECHTEN

Gegrilde zalm
geserveerd op groene groenten en luchtige limoensaus
21.95 euro
Stoofpotje van vis
zalm, zeewolf en gamba’s, in licht pikante tomatensaus
21.95 euro
"Mixed grill"
zalm, zeewolf filet van de grill, scampi’s in tempura en een Beurre Blanc saus
24.75 euro

VLEESGERECHTEN

(geserveerd met warme groenten, friet en sla)
Wildpeper hert, ree en wildzwijn
zacht gestoofd met ui, spek en champignons en aardappel puree
19.75 euro
Combinatie van herten filet en herten sucade
geserveerd met saus van peperkoek
31.95 euro
Gebakken eendenborst
met een bitterbal van gerookte eend en peterseliewortel met een extract van wild en bosvruchtenthee
24.95 euro
Entrecôte “Vuurvreter” (250 gram)
gegrilde runderlende met een pittige pepersaus
26.75 euro
Entrecôte “Vuurvreter” (350 gram)
gegrilde runderlende met een pittige pepersaus
30.75 euro
Tournedos “Madeira”
in boter gebakken biefstuk van de haas geserveerd met een saus van een vergeten drank Madeira
29.75 euro
“Red en White”
zacht gebakken varkenshaasmedaillons in combinatie met een op Japanse wijze gegrilde runderlende
18.95 euro
Schnitzel “IJzeren Pot”
gebakken schnitzel met champignons roomsaus
18.50 euro
Hazenbout
zacht gegaard in een rode wijnsaus geserveerd met aardappelpuree
21.50 euro

TÊTE Á TÊTE (min. 2 personen)

(geserveerd met warme groenten, friet en sla)
Suki-Yaki
van diverse stukjes vis met knapperige groenten op oosterse wijze bereid in een vetarme saus met Basmati rijst (per persoon)
22.95 euro
Entrecôte “a la Chateau Briand”
het mooiste stuk van de runderlende in z’n geheel gebraden, aan tafel gesneden en geserveerd met 2 warme sauzen (per persoon)
27.75 euro
Boeuf Stroganoff
stukjes ossenhaas bereid in een stroganoffsaus geserveerd in een koperen pan (per persoon)
27.75 euro
Tomahawk steak
grote gegrilde runder ribstuk (ca. 1 kg - 2 personen) - (per persoon)
32.50 euro

VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

Salade met geitenkaas
diverse sla soorten, op smaak gebracht met frisse dressing zon gedroogde tomaat, avocado en mango chutney
13.95 euro
Carpaccio van tomaat en Mozarella
met dunne plakjes gemarineerde courgette, geroosterde nootjes en rucola sla
12.95 euro
“Trio”
van zoetzure komkommer, tartaar van tomaat en ei gegarneerd met chips van Parmezaan en pitte
8.75 euro

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Suki-Yaki
gewokte knapperige groenten, cashewnoten op oosterse wijze
17.95 euro
Vega stroganoff
falafel met groenten in een klassieke saus, rijst en friet
16.95 euro
Gegratineerde champignons
in een room met kruiden gegratineerd met kaas met groenten frie
14.95 euro
Romige paste
met zongedroogde tomaten basilicum en Parmezaanse kaas
15.95 euro

KINDER MENU’S

Kipfilet
frites en appelmoes, kinderijs met verrassing
13.95 euro
Spiesje van varkenshaas
frites en appelmoes, kinderijs met verrassing
13.95 euro
Kinderbief
frites en appelmoes, kinderijs met verrassing
15.95 euro
Kroket
frites en appelmoes, kinderijs met verrassing
10.95 euro